Vigyana

Konstutställningar

Konstutställning Galleri Stenhallen 13-18/5 
Under Öland spirar ställer jag ut ur serien "Snippor och livmödrar" mina abstrakta akvareller och stengodssnippor. Varmt välkomna till Borgholm och Stenhallen. 

 
 
Konstutställning i färg och form ur serien "Snippor och livmödrar " som är en hyllning till det feminina med abstrakta målningar i akvarell och skulpturer i stengodslera.
Jag bjuder på snippgodis och bubbel och om Corona restriktioner finns kvar får du en bokad tid för personlig vernissage. Varmt välkomna!
Plats Atelje Vigyana Art Västra varvsgatan 1 Bryggeriet våning 2 

Konstkalendern i norrbotten 2020 

också med "Passion"

Liljevalchs salong Oktober 2020 

med "Passion

 

 

Gammelstads bibliotek 13 maj- 14 juni kommer jag ställa ut grafik och abstrakta målningar i Akryl med vernissage tis 14 maj 17.30 

 

 

Sunderby folkhögskola Folkhögskolans dag 29 mars 10-14 

Varmt välkomna att se vår utställning med försäljning 

 

 

Kvinnobiblioteket

Bilder från Utställningen Gudinnor och medicinkvinnor

                       

 

        

Sunderby folkhögskola 8-9 december 2018

Tid 10-16 

Varmt välkomna till Sunderby folkhögskola där jag ställer ut tillsammans med Aftonskolan. Jag kommer att ha en del nya målningar som är färdigställda i Egypten under min vistelse där i November

 

Konst och Hantverksmässa på Bryggeriet Luleå 13 oktober

Välkommen att fira Tjejjouren 20år. I samarbete med Bryggeriet bjuder vi in er till en feministisk hantverksmässa för att fira detta 20 års jubileum med oss. Kom och upplev konst, design och hantverk i alla dess former.

Tid 12-16 

Jag ställer här ut delar av mina målningar i serien "Kvinnor och Gudinnor" och schamantrummor 

 

 

Välkommen till Skördefest och miljödagar där jag kommer ha utställlning med försäljning av min konst samt häftet Växternas magi och lite salvor 25-26 augusti 2018 i Kyrkstuga 1  i Boden 

 

Konst i det Gröna på Gultzauudden i Luleå 21-22 juli 2018

En härlig tillställning varje år där det iår var 101 utställare med sina konstverk. Här är min utställning  i år. Mina cirkelmålningar i Akryl  från serien "Ur punkten av tystnad" samt akvareller med en del cirklar också.