Vigyana
Barn/ungdom och vuxna helg med Vedic art  Nästa möjlighet kommer hösten 2021
 
Har du en längtan efter att få en kreativ helg tillsammans med ditt barn/ungdom eller barnbarn? Att måla tillsammans ger en extra närhet då måleriet är ett av våra språk att uttrycka oss med. 
Under den här helgen utforskar vi vår inre kreativitet genom  delar av Vedic artens principer. På en helg möter du delar av principerna.
Du har möjlihget att ha stort utrymme för din målarplats på bord, golv och staffliskiva. I Vedic Art finns inga regel eller rätt och fel hur vi målar utan vi har möjlighet att utforska vår egen kreativitet med lusten att testa under en helg. När vi släpper preastationen hamnar vi lätt i flow som är ett tillstånd där tiden försvinner. Det är läkande för vårt nervsystem och reducerar stress.
 
Du får undervisning utifrån vilken helg som du är klar för att gå. Grundkursen innefattar Princip 1-17 och har minst 30 timmars kurs. Hos mig behöer du 5 dagar för att få hela grundutbildningen. Du väljer själv i vilken takt du vill gå. Det kommer upp helger varje termin som du kan välja mellan. 
 
Tider 
Fredag em 18.00 kan du komma och ställa upp saker och ta din ateljeplats och få information om du har möjlighet
Helg 1 Princip 1-7 Lördag - Söndag 10-17 Lunch 13-14
Helg 2 Princip 8-13 Lördag och Söndag 10-17 Lunch 13-14 
Helg 3 Princip 14-17 Söndag 10-17 Lunch 13-14 
 
 
Pris Lördag - Söndag 1500 kr/helg för vuxna , barn 0-12 år gratis upp till 2 barn , 13-18 år 750 kr /ungdom 
Dagpris enstaka dagar 10-17  750 kr för vuxen och ungdom 
Faktureras via Frilans finans 
Fika med kaffe och frukt ingår 
 
Att ha med:

Målarmaterial: Du tar med de färger och underlag du vill måla med. Det finns inga regler angående material men det kan vara roligt att ha lite olika material med sig. Man kan köpa panetter som är hårda plattor att måla på, linneduk på metervara samt färdiguppspänd duk. När det gäller penslar finns olika sorter samt skrapor och svampar. Det är roligt att experimentera och finns inte här heller några regler. Akryl är färger som man kan måla i flera lager på lager och förändra.  Akvarell är som vattenfärg och har ett tjockare papper. Kritor och pennor kan också vara roliga att experimentera med. På plats finns lim och lite olika material att jobba med struktur. 

Mat:  Du tar med den mat du vill äta och det finns ett  stort gemensamt kök att tillaga i med spis, ugn, micro, kyl, frys

Plats Västra varvsgatan 3 våning 2 A 

Vi har stora lokaler och varje familj får eget rum med utsikt över vattnet och Bergnäsbron med mycket ljusinsläpp och möjlighet att måla på plastad vägg och bord och om man känner sig sugen att testa stort finns stora golvytor.