Vigyana

Schamansk medicinkvinna  1 årig Nästa start 28/1-30/1 2022

Jag har många utbildningar både i det här livet och tidigare liv där jag har arbetat som medicinkvinna i olika traditioner. I det här livet har jag valt att plocka fram min visdom igen och ge den vidare till andra som också har ett uppdrag att arbeta med moder jord och hennes helande och att återta den feminina kraften. 

Det är en yrkesutbildning till Schamansk medicnkvinna som syftar till att man efter utbildningsåret ska kunna arbeta självständigt med healingbehandlingar och ceremonier i moder jords tjänst. Vi jobbar med schamanska tekniker för djup healing med wombpower, sacred yogaövningar, hantverkandem ceremonier och ritualer med elementen och en stark koppling till moder jord och feminin urkraft. De schamanska teknikerna för healing är kraftdjurshämtning, soulretrival, växtmedicin, extraktion och regression. 

3500 kr /steg eller 12 000 kr om du vill betala hela utbildningen på en gång. Anmälningsavgift till starten är 700 kr Moms tillkommer för företag

Distans

Distans har du  fyrstegsutbildningen där uppgifterna ligger via google classroom. Det är teoretiska och praktiska uppgifter där du tränar de olika momenten och får bokade onlinemöten där vi går igenom momenten. Du behöver personer som vill ställa upp som försökspersoner under utbildningen. Du läser i egen takt och gör mellan de praktiska momenten teoretiska som du lämnar in. Rekomenderas att man tar gott om tid på sig och man har handledning och personlig coachning under 1 år från startdatum. 

3500 kr/steg eller 12000 kr om du vill betala hela utbildningen på en gång.  

 

"Grafik/Akvarell" Moder jord vaknar 

Vi arbetar med Medicinkvinnans olika arketyper med teori och praktik

Arketyperna är 

DEN SOM SER - empaten och intuitive

SCHAMANEN - soulhealern

PRÄSTINNAN - cirkelhållaren

ORAKLET - den som ser framåt och bakåt

NATURHÄXAN - plant and earthmedicinholder

HANTVERKERSKAN - den kreativa

Steg 1 28/1-30/1 2022 i Luleå

Element ELD

Kraftdjur

Trumresan som divinationsmetod

Hantverkande Sacred art Livets träd

 

Steg 2 27/5 - 29/5 2022 i Årrenjarkka

Element JORD

Pekare och pendel som divinationsmetod

Extraktion och växternas magi

Hantverkande Skallra

Steg 3 26/8-28/8 2022 i Luleå

Element VATTEN

Soulretrival

Sejden som divinationsmetod

Hantverkande Sejdstav 

Steg 4 16/12-18/12 2022 i Luleå

Element LUFT

Runor och vägledningskort som divinationsmetod

Tidigare liv och regression 

Hantverkande Lera 

Certifieringsdag i januari 2023 

Från steg 3 jobbar du med elevbehandlingar som du får feedback efter slutförda behandlingar och tips på hur du kan fördjupa dig. Den schamanska vägen är en väg där den största kunskapen kommer till dig via trumresan och andehjälpare. 

Du behöver ha en stark längtan efter att nå djupare nivåer av dig själv och den feminina kraften och att tillsammmans med andra utforska det som redan finns inom dig av kunskap och visdom. 

För den som önskar finns möjlighet till certifiering för att jobba vidare med egna klienter. Det kan också vara din egen resa innåt som startar

Du kommer att behöva ha tillgång till en del material i det praktiska hantverksarbetet vilket du får reda på innan.