Vigyana

Nusta Karpay hösten 2021

Nustas Karpay är Peruanska gudinnornas riter av den heliga feminina kraften med sju initieringar som kommer från qeroschamanerna. Qero schamanerna har en muntlig tradition som förs vidare i generationerna och inget finns nedskrivet. De har kommit ut med olika riter och healingformer eftersom för att hjälpa mänskligheten att utvecklas mot en Homo Luminious person som tänker med hjärtat. 

Nustas karpay har varit hemliga och gömda fram till 2009 då det var dags att ta fram dessa och dela med sig av de urgamla riterna för att få större kontakt med det inre feminina. Vårt samhälle som bygger på det kapitalistiska systemet ser på moder jord som något man bara tar ur och vi håller på att utarma både moder jord och den feminina kraften på jorden. Med riterna får du tillgång till att stärka kontakten med din inre feminina visdom och börja vandra i skönhet på jorden. 

De kvinnor och även män som bär med sig visdomen om Nustas är en linje av kraftfulla shamaner från Anderna och den andinska traditionen 

Nusta Karpay är sju initieringar som kommer från Inka Q ́ero Shamanerna som lever i Andernas heliga berg i Peru. Dessa riter var hemliga och gömda för människan i väst men 2009 beslutade sig några av Q ́ero shamanerna att dela dessa uråldriga riter med oss. Genom att möta oss såg de behovet av att stärka kontakten med vår inre feminina kraft och med Moder Jord som är en viktig del för att kunna komma hem inom oss själva och börja vandra i skönhet, kärlek, balans och i glädje genom livet. Dessa initieringar/riter är sju steg för att möta den feminina kraften från Anderna.

Genom riter och ceremoni läker du ditt inre samt får en djupare förståelse över din själs resa här på jorden och får en djupare koppling till det heligt feminina.  Initieringsriten Nustas Karpay ger en mjuk koppling till energier i naturen som växer när du sen ger dom näring. Nusta Karpays riter ger oss en personlig transformation och höjer vårt medvetande. Det hjälper dig att hitta en djupare styrka som kan användas för att styra ditt eget öde och för att bygga upp en värld i glädje, vänskap och harmoni.

Workshopen är till för både män och kvinnor då vi alla behöver kontakt med både vår feminina och maskulina kraft. 

Man behöver införskaffa sju stenar som kommer att initieras och även en påse för dessa. De sju stenarna representerar de sju kroppsliga chakrorna. 

Kostnad 1888 kr 

Tid 10-16

Lokal Västra varvsgatan 1 Luleå /online 

Nusta Karpays  riter:
Den första riten: "Mama Ocllo" är ihopkopplad med det första chakrat. 

Den andra riten: "Donia Mujia" (Mama Serena "sjöjungfrur, vattenvarelser") 

Den tredje riten: "Mama Simona" är ihopkopplad med det tredje chakrat.

Den fjärde riten: "Dona Theresa" är ihopkopplad med vårt hjärta. 

Den femte riten: "Maria Sakapana" är den nusta som för oss i kontakt med det femte chakrat, halsen. 

Den sjätte riten: "Huana Huaman Tiklla" är ihopkopplad med det sjätte chakrat, det tredje ögat. 

Den sjunde riten: "Thomasa Huaman Tiklla" är den Nusta som är ihopkopplad med det sjunde chakrat och frihetens tempel.