Vigyana

Schamansk medicinkvinna 2 årig utbildning 

Du ansöker om möjligheten att påbörja utbildningen och vi samtalar om innehåll och förväntningar. 

Grundår Womans Cave start 29/4 2022

Under det här året kommer fokus vara dig själv, din egen personliga utveckling, att hitta din egen feminina kraft och med  månen och ett årshjul som stöttar dig och moder jord. Många har tappat bort sitt förhållande till sig själv, sin egen kropp och kontakten med moderjord med växternas helande kraft och vår egen livsrytm. 

Vi träffas fyra helger under ett år och skapar en Womans Cave där det finns rum för hela det feminina uttrycket och livsstilen. Med trumman, elden, och näringen från moder jord kommer vi ner i ett skönt tillstånd av att vara ett med henne, vilket är det naturliga tillståndet. Vi får då lättare att hålla den energin i vår vardag sen och kan låta det feminina uttrycket få en större del av livet. 

Varje helg har ett tema och vi möter Gudinnornas olika arketyper och får tillgång till shaktiyoga, meditationer och healingtekniker för att få en djup närvaro och ett helande av dig själv. Vi har de schamanska teknikerna med oss och  ceremonier och ritualer och en gudinnan med i varje kurshelg som vi närmar oss utifrån myten som den påverkar oss idag för vårt helande. 

Helg 1 29/4-1/5 2022    Tema Gudinnan Freja, kraftdjur och sejden, skapa altare

Helg 12-14/8 2022 Tema Gudinnan Inanna , underjorden och trumman, livets träd

Helg 3 28-30/10 2022 Tema Isis, Hathor och Sekhmet för den nedre triangeln, månens faser och tempelmeditationer 

Helg 4 27-29/1 2023   Tema Lakshmi  Egenvärde, överflöd och ta plats i världen 

 

 

Kostnad 3500 kr/helg 

Kursen kommer vara i fina Södra Sunderbyn ute på Grundet med tältkåta och inne hos mig beroende på väder och årstid. Vi sammanstrålar inne hos mig eller i inglasade verandan och går sen ner några hundra meter för att arbeta ute nära moder jord med elden och vattnet runt oss. 

Tider Fredag 16-21 Lördag och Söndag 10-17

Boende Närmaste boende är Sunder folkhögskola www.sunderbyfolkhogskola.com 

Det här är ett grundår där du år 2 går vidare till Schamansk medicinkvinna där du får fördjupa dig i healingtekniker och ceremonier med fokus på att arbeta med egna klienter. Det är också fyra helger under ett år som det är på plats med träning och ceremoniellt arbete. 

I den här utbildningen fortsätter vi på Womans Cave utbildningens upplägg med En fyrstegsutbildning där vi träffas på plats fyra helger under 1 år 

Vi jobbar med schamanska tekniker för djup healing, wombpower, yoga för feminin kraft, hantverkande,  ceremonier och ritualer med elementen och en stark koppling till moder jord och feminin urkraft. Ni kommer lära er tekniker för att arbeta med Schamansk healing med kraftdjurshämtning, soulretrival, växtmedicin, extraktion och regression.  Vi jobbar varje tillfälle med Medicinkvinnans olika arketyper med teori och praktik.

Medicinkvinnans arketyper är

Den som ser - Empaten och intuitive

Schamanen - Soulhealern

Prästinnan - Cirkelhållaren

Oraklet - Den som ser, Naturhäxan - Plant and earthmedicinholder,

Hantverkerskan - Den kreativa

Vi kommer också jobba med myter och symboler runt det heligt feminina

Steg1 28-30/4 2023 "Temat är Kraftdjur, trumresan som divinationsmetod och elementet ELD" 

steg 2 28-30/7 2023  " Temat är Soulretrival, sejden som divinationsmetod elementet VATTEN" 

steg 3  27-29/10 2023 " Temat är Extraktion och växternas magi , pekare och pendel som divinationsmetod och elementet  och JORD" 

steg 4 26-2871 2024 " Temat är Tidigare liv,  runor  och vägledningskort som divinationsmetod och elementet     LUFT" 

Samt en avslutande dag tillsammans med certifiering 23/3 2024

Tider Fredag 16-21 Lördag  och Söndag 10-18 

Vi kommer att ha en kurssida via google classroom där uppgifter finns mellan träffarna. Från steg 3 jobbar du med elevbehandlingar som du får feedback på inför en certfiering för att för den som önskar arbeta med egna klienter.

Du behöver ha en stark längtan efter att nå djupare nivåer av dig själv och den feminina kraften och att tillsammmans med andra utforska det som redan finns inom dig av kunskap och visdom. Om du vill anmäla dig så bokar vi ett samtal för att se att vi är synkrona i vad du önskar och vad utbildningen ger

För den som önskar finns möjlighet till certifiering för att jobba vidare med egna klienter. Det kan också vara din egen resa innåt som startar

Kostnad 3500 kr/ helg  faktureras via frilans finans